zahi hawass Svet24.si

Resnični Indiana Jones

david cameron, kijev Svet24.si

Britanski zunanji minister z izjavo prestopil ...

matjaz kovacic bobo Necenzurirano

Ne Ljubljana. Da je Maribor izgubil banko, so ...

tina gaber robert golob krizarjenje ickoti Reporter.si

Golob ni imel časa razmišljati o naši ...

roglic Ekipa24.si

Zdaj je znano, kje bo Primož Roglič koval formo ...

Princ Harry in Kate Middleton - nekoč prava prijatelja - danes pa .. Odkrito.si

Kate in Harry - Če se bo to zgodilo, se bosta ...

1714382871-006-cel-oli-240428-lv-1714382855842 Ekipa24.si

Celjani mislijo resno! Snubili Modrića in ...

nu
nu
0 16.03.2024 17:36:37

Fantasy novica: Znano je, v kateri krog bo umeščena zaostala tekma med Koprom in Muro!

Pozor vsi ljubitelji simulacijske igrice Fantasy PLT!

Veliko je bilo vprašanj o tem, v kateri krog bo umeščena zaostala tekma med Koprom in Muro ter v kateri krog bosta umeščeni zaostali tekmi med Olimpijo in Mariborom ter Domžalami in Koprom. 


Ker so se najprej pojavljale govorice, da bo tekma med Koprom in Muro na sporedu v sredo, 27. marca, smo tekmo med Koprom in Muro umestili v (po fantasy štetju) 29. krog. Potem, ko je NZS tekmo med Koprom in Muro delegirala za soboto, 23. marca, se je pojavila dilema, ali naj omenjeni obračun umestimo v (po fantasy štetju) 28. ali 29. krog. Na koncu smo se vendarle odločili, da ga pustimo v 29. krogu, ki se bo torej začel s tekmo Koper - Mura, skrajni rok za potrditev ekipe za 29. krog je sobota, 23. marec, ob 18:15. Krog se bo potem zaključil v soboto, ko bosta na sporedu še zadnji dve tekmi kroga, povsem zadnji bo na sporedu dvoboj med Celjem in Aluminijem. Koper in Mura bosta torej imela v tem krogu dve tekmi!

Pa še informacija za preostali dve zaostali tekmi (Olimpija - Maribor in Domžale - Koper): Obe tekmi bosta uvrščeni v (po fantasy štetju) 32. krog, ki se bo začel v soboto 13. aprila, končal pa v četrtek, 18. aprila s tekmo Domžale - Koper. Tekma Olimpija - Maribor bo dan prej, v sredo, 17. aprila. Povedano drugače, v 32. krogu bodo Olimpija, Maribor, Domžale in Koper imele dvojni krog!

Značke: fantasy, dvojni-krog

Članki iz rubrike