nevihta, strele Svet24.si

Maj prinaša plohe in nevihte. V teh krajih bo ...

azijski sršen, invazivna vrsta Svet24.si

Škodljivi azijski sršen je že pri naših ...

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

festival svobode gibanje svoboda zbiljsko golob pl Reporter.si

Golobovo napihovanje z dvema mandatoma, v katerih ...

gabriela doncic 24 Ekipa24.si

Uau! Luka Dončić pokazal izjemno darilo, ki ga ...

Tudi Brad Pitt je obupal .. Odkrito.si

Koga briga Barbariga?!

oblak danilovic Ekipa24.si

Takšnega Oblaka ne poznamo! Njegova izbranka je ...

nu
nu
20 14.12.2017 22:22:15

KO ZMANJKA BESED, KO ZMANJKA SUPERLATIVOV! Poglejte, kaj je tokrat ušpičil LUKA DONČIĆ! (video)

Profimedia
Brez najmanjšega dvoma, prvo ime košarkarskega el clasica je bil Luka Dončić, ki je s svojimi potezami navijače Reala znova spravljal v trans, igralce Barcelone pa v obup.

The Boy Wonder, čudežni deček. Bil je to še en velik večer, ko je njegov talent znova z vso silo udaril na površje. Vrhunec je nastopil v zaključku tretje četrtine, ko je bilo do konca še vsega nekaj desetink. Povsem dovolj za še en magičen trenutek in trojko s parkirišča, iz Zaragoze.

Pa potem kasneje tisti tango z Victorjem Claverjem, ko je nesrečnega Španca poslal po burek in mu pri tem zlomil gležnje. Številke Dončića? Šestnajst točk (največ na tekmi), 7 podaj (največ na tekmi), 6 skokov in statistični indeks 26. Da, uganili ste, največ na tekmi. MVP predstava. Še ena, pa čeprav je dneve pred tem z boleznijo prebil tudi ali predvsem v postelji.

Še vedno oslabljeni Real je dobil el clasico z rezultatom 87:75, kar je bil lep obliž na rane, ki so jih pustili trije zaporedni evroligaški porazi.

In kaj še dodati, kaj še zapisati o Dončiću, ko pa je bilo o njem zapisano praktično že vse? »Il predestinatooo! The Chosen One!« se je pred meseci drl nek italijanski televizijski komentator. In ostali bomo pri tem. Luka Dončić, košarkarski izbranec.

Članki iz rubrike