nova zemlja Svet24.si

Tedenski horoskop: Zdi se, da je svet okoli nas na...

najden-predmet Svet24.si

Ste izgubili skiro ali motoristični kovček?

1715284723-172a1604-1715284697347 Necenzurirano

Ker SD ni plačala 400 tisoč evrov, ji rubijo ...

ana-petrič Reporter.si

Slovenka leta odpuščena: vrata ji je pokazala ...

sesko 24 pm Ekipa24.si

Šeško znova tresel in to kako!! Poglejte ta ...

poroka-na-prvi-pogled Njena.si

Olga: Miha si je dovolil to, česar si ne bi smel ...

doncic slacilnica Ekipa24.si

Takšnega Dončića še niste videli! Prizori iz ...

ku
ku
0 08.06.2017 17:02:51

Razočarani Kralj resnično v Los Angeles?

Reuters
LeBron James je »svojemu« Clevelandu lani končno prinesel komplet šampionskih prstanov, ki pa bo tudi njegov edini v moštvu Konjenikov?

Kar v Ameriki pride izpod prstov Adriana Wojnarowskega ne gre ignorirati, kajti gre morda za največjega »insajderja« v svetu športa. Lani je novinar Verticala zapisal, da ni nujno, da bo LeBron James ostal v Clevelandu do konca kariere. In njegove besede bi se leto ni kasneje lahko potrdile.

Kevin O'Connor, še en informirani kolumnist iz ZDA je namreč za The Ringer zapisal, da bo James prihodnje leto krepko razmislil, če se iz Clevelanda ne bi preselil v Los Angeles, bodisi k Lakersom bodisi Clippersom.

Na to je pred kratkim namignil že Jalen Rose, človek, ki je, mimogrede, pokrival Kobeja Bryanta, ko je ta dosegel nepozabnih 81 točk na eni tekmi, ko je izpostavil, da bo LeBron slej ko prej zaigral v Kaliforniji, glede na to, da ima v bližini Staples Centra hišo.

Štirikratni MVP je Cleveland enkrat že zapustil in ga zamenjal za Miami (tamje nato osvojil svoja prva dva naslova prvaka v ligi NBA), kar je naletelo na zelo negativen odziv. Kako bi bilo tokrat? Verjetno bi mu v mestu s številnimi slovenskimi izseljenci zamerili precej manj, navsezadnje jim je lani prinesel prvi naslov prvaka. No, drugega mu ob zaostanku proti Golden Statom z 0:3 v finalu to kot kaže ne bo uspelo.

Članki iz rubrike