franci kek Lady

Petru Vilfanu je dal banano

steven-tyler Svet24.si

Sodnik zavrnil tožbo proti Stevenu Tylerju

1683742138-dsc7401-01-1683742078843 Necenzurirano

Kenguru v togi ali zakaj Jaklič ne bi smel več ...

bogovic tomc zver Reporter.si

Skrivajo premoženje: razkrivamo nepremičnine, ki...

soudani hilal gw Ekipa24.si

Ojoj! Kaj je zgrešil veliki zvezdnik Maribora, ...

Resno? Je on tisti, zaradi katerega bo planet uničen? Odkrito.si

Nas bo Elon Musk pokončal?

doncic Ekipa24.si

Bo igral? Navijači Dallasa v skrbeh zaradi ...

STA
STA
0 09.08.2017 16:49:27

Sampras in Ivanovićeva se vračata k tenisu, a le za kratek čas

Pete Sampras, eden najboljših teniških igralcev vseh časov, in Srbkinja Ana Ivanović, nekdaj prva igralka sveta, ki je lani končala tekmovalno pot, se vračata na teniška igrišča, a le za kratek čas. Nastopila bosta na revialnem tekmovanju v ameriškem Greenbrieru, kjer bo Sampras igral proti Jamesu Blaku, Ivanovićeva pa proti Venus Williams.

Po posamičnih dvobojih bo na sporedu še dvoboj mešanih dvojic, Sampras in Williamsova se bosta pomerila proti Ivanovićevi in Blaku.


Sampras, zmagovalec 15 turnirjev za grand slam, je sicer stalni gost revialnih tekmovanj, Ivanovićeva, zmagovalka 15 turnirjev WTA, ki je v zadnjih letih v ospredje medijskega zanimanja bolj prihajala po dogodkih izven igrišča, pa že nekaj časa ni prijela loparja.

"Navdušena sem, da so me prireditelji povabili. O tem tekmovanju sem slišala dobre stvari, z Venus Williams pa je vedno užitek igrati," je dejala Ivanovićeva, sicer življenjska partnerica nekdanjega nemškega nogometnega reprezentanta Bastiana Sweinsteigerja, ki trenutno igra za Chicago Fire v severnoameriški ligi MLS.

Značke: tenis, sta

Članki iz rubrike