Rusko veleposlaništvo Svet24.si

Izgnani ruski diplomat naj bi zapustil Slovenijo

fantka Svet24.si

Drobna zadovoljstva vodijo v prostor neskončnih ...

1663812312-036mv Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira ...

janez janša, shod Reporter.si

Kdo ima koga za norca? Janša, večkrat v ...

kozelj ronaldo Ekipa24.si

250 evrov kazni za Janeza, kar pa ne bo šlo iz ...

pakiranje Njena.si

Celotnega pakiranja in selitve v oddaji ne vidite

ronaldo sesko lv Ekipa24.si

Srbi zaradi Slovenije že trepetajo pred evropskim...

bu
bu
0 19.06.2017 17:38:12

Grozljivo! Smrt je sejala v ringu, 34-letni borec izgubil boj za življenje (video)

Boksarski dvoboj med Timom Haguejem in Adamom Braidwoodom se je končal s "knockoutom", prvi je obležal na tleh in izgubil zavest. Takrat si bržčas nihče ni mislil, kaj bo sledilo.

Nekdanjega UFC borca Hagueja so v petek zvečer v Edmontonu, potem ko je obležal v ringu, odpeljali v bolnišnico. Zdravniki so postavili diagnozo - krvavenje v možganih. Sledila je operacija, po kateri se 34-letni Kanadčan ni več prebudil. V nedeljo je umrl.

"Z veliko žalostjo in obžalovanjem vam moram sporočiti, da je Tim umrl," je medijem sporočila njegova sestra Jackie Neil in dodala: "V zadnjih trenutkih smo bili ob njemu njegovi najbližji, poslušali smo njegovo najljubšo glasbo. Tako močno ga pogrešamo."

Tim Hague


Hague je svojo kariero začel leta 2006, bil je udeleženc 3. sezone Ulitmate Fighterja, pogodbe UFC pa sprva ni dobil. Po devetih zmagah v desetih dvobojih in nazivu teksaškega prvaka je kot član King of Cage promocije vendarle prišel do tako želene pogodbe. V UFC-ju je debitiral z zmago, po treh zaporednih porazih pa so ga odpustili.

Potem ko je zapustil UFC, se je želel preizkusiti še v boksu. Prvi dvoboj je dobil, potem pa naslednje tri izgubil. Zadnji, minuli konec tedna, je bil zanj usoden.

Hague je bil sicer osnovnošolski učitelj. "Gospod Hague je bil na naši šoli nadvse priljubljen. Učenci so ga imeli zelo radi," je pretreseno dejala ravnateljica šole Ecole Bellevue Jennifer El-Khatib.

Značke: tim-hague, boks

Članki iz rubrike